CarGarantie

csm_CarCarantie_bf1caff1d9.pngMed en forsikring fra CarGarantie får du ekstra tryghed når du handler brugt bil. Som med alle andre forsikringer, håber man aldrig at få brug for sin mekaniske forsikring, men skulle uheldet alligevel være ude er CarGarantie din sikkerhed for dækning af uforudsete omkostninger og hurtig reparation uanset hvor du befinder dig i Europa.

Dækninger

Alle vores biler tilbydes * 12 måneders CarGarantie Basic, CarGarantie Comfort eller CarGarantie Comfort Plus. På linket nedenfor, kan du læse mere om dækningerne på de forskellige forsikringer. Omregnet svarer dækningen på en CarGarantie Comfort ca. til 65 % af dækningen på en fabriksgaranti, mens Comfort Plus svarer til ca. 95 % af en fabriksgaranti.

Læs mere om dækningen her

Priser

Du kan på linket nedenfor finde prisen på opgradering af din CarGarantie forsikring. Da vi allerede har betalt for 12 måneders CarGarantie Basic, er priserne, du finder på nedenstående link, altså prisforskellen fra den forsikring der allerede følger med bilen og op til den forsikring, som du ønsker at opgradere til.

Læs mere her

Hvem er CarGarantie

Med næsten 50 års erfaring hører CarGarantie til de mest erfarne udbydere af forsikrings- og garantiløsninger i Europa. Over 23.000 forhandlere i 21 lande tilbyder i dag en af CarGarantie’s løsninger, og pr. 1. januar 2017 kom Danmark også med på vognen. CarGarantie har hovedsæde i Freiburg i det sydlige Tyskland, hvor over 500 medarbejdere er klar til at hjælpe vores mange kunder. De har løbende over 2.100.000 biler og motorcykler kørende med et af deres produkter tilknyttet, og afregner hvert år omkring 700.000 reparationer.

Skulle du have yderligere spørgsmål til de mekaniske forsikringer fra CarGarantie, står vi naturligvis til rådighed på telefon 58268020

* Vi tager forbehold for, at enkelte biler kan falde uden for forsikringsbetingelserne eller være omfattet af fabriksgaranti, som erstatter den mekaniske forsikring. Vi henviser i øvrigt til CG Car-Garantie Versicherungs-AG for de fulde forsikringsbetingelser.

Grønbech Biler ApS
Nykøbing Landevej 29
4200 Slagelse
Tlf.: 58268020
E-mail: gbiler@gbiler.dk